Close

Innovatie

Werkwijze

Innovatie

“Innoveren vanaf de werkvloer; Luckt brengt je verder naar een innovatieve toekomst”

Het is belangrijk om te blijven vernieuwen om stilstand te voorkomen en om mee te kunnen met de veranderende maatschappij. Innovatie blijkt echter vaak lastig. Innovatie heeft tijd en aandacht nodig. Hierbij is het belangrijk dat vernieuwing wordt omarmd door de gehele organisatie en dat het aansluit bij de wensen en behoeftes van de doelgroep. Ook is het belangrijk om onderzoek te doen naar de kansen, mogelijkheden en behoeftes binnen jouw organisatie op dit gebied. Door te kijken naar het hele plaatje en vanaf de werkvloer heeft innovatie een grotere kans van slagen.

Met onze innovatieve denkwijze en de methodieken van ontwerpend denken (Design Thinking), bieden we uitkomst voor deze obstakels en brengen we jouw organisatie verder!

“Passende innovaties voor de doelgroep, ontwikkeld vanaf de werkvloer”

Werkwijze

Bij Luckt hebben we expertise in het ontwerpen voor het domein zorg en welzijn. Met hart voor de doelgroep ontwikkelen en implementeren we passende innovaties in nauwe samenwerking met alle betrokkenen. Daarnaast faciliteren we trainingen, workshops, creatieve sessies en co-creatie. Zo inspireren en creëren we ruimte voor innovatie.

Met het ontwikkelen en toepassen van sociale en technologische innovaties, dragen we bij aan het verhogen van de kwaliteit van leven door het leuker, gezonder en aangenamer te maken. We benutten de mogelijkheden binnen de organisatie optimaal door op een analytische manier te kijken naar de werkwijzen en deze te vertalen in advies of innovatieve product- of procesontwerpen

Of het nu gaat om het geven van een kleine workshop om samen net even anders naar een probleem te kunnen kijken of om een compleet ontwerptraject waarbij we samen met uw medewerkers een innovatie ontwikkelen; wij zijn er klaar voor. Samen maken we de toekomst haalbaar!

Daarom Luckt Innovatie!

Onze combinatie van expertise in de zorg, welzijn en ontwerpen maakt ons uniek. Daarnaast zijn wij niet enkel ontwerpers. Door onze analytische en strategische vaardigheden brengen we uw organisatie over de gehele breedte verder in innovatie. Je krijgt niet slechts één ontworpen product of proces, maar een innovatieve denkwijze verandering in jouw organisatie die jullie klaar zal maken voor de toekomst. Dit alles doen we samen met jullie medewerkers, zodat onze werkwijze eigen wordt en zal beklijven.

Innoveren op drie manieren…

Innovatietrajecten

Innovatietrajecten

Een compleet traject met inzicht in je organisatie en een passende innovatie als resultaat

Faciliteren en inspireren

Faciliteren en inspireren

We laten je zien wat innovatie mogelijk maakt


Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Onze manier van denken aanleren en verspreiden


Voorbeeld projecten

 

Riethorst stromenland

Pleyade Innovatie Team

Garage2020

Hulpkaart