Close

Innovatietrajecten

Innovatietrajecten

Innovatie

Innovatietrajecten

“Een compleet traject met inzicht in de organisatie en een innovatie als resultaat”

Wil je innoveren maar weet je niet waar er behoefte aan is, wil je een unieke innovatie op maat of blijven producten in de kast liggen? Wij bieden hulp met een innovatietraject op basis van het Design Thinking proces!

In onze innovatietrajecten ontwerpen we een nieuw product of service voor jouw organisatie, passend bij de doelgroep. We bieden we het complete plaatje; van het eerste onderzoek tot aan het ontwikkelen van een vernieuwend proces, dienst, product of service. Dit doen we niet alleen maar samen met uw medewerkers, de doelgroep, deskundigen en andere betrokkenen. We analyseren de context en ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en evalueren we de innovatie. Door deze nauwe samenwerking wordt het gevoel van eigenaarschap versterkt en zal de innovatie beter landen.

Ook dragen we zorg voor implementatie van bestaande producten en werkwijzen. Vaak zien we dat organisaties prachtige producten hebben aangeschaft, die helaas vaak in de kast belanden en niet worden gebruikt. Wij doen onderzoek naar welke producten het meest waardevol zijn voor jouw organisatie. Vervolgens trainen wij medewerkers creëren we het gevoel van eigenaarschap voor deze producten. Zo zorgen wij dat de innovaties actief toegepast en gebruikt worden.

Met als resultaat:

  • Inzicht in de huidige situatie en mogelijkheden van uw organisatie
  • Meer betrokken medewerkers
  • Een passende innovatie
  • Verbinding tussen medewerkers met verschillende professionele achtergronden
  • Innovaties die daadwerkelijk toegepast en gebruikt worden
  • Enthousiasme om verder te gaan met innovatie