Close

Strategie

Werkwijze

Strategie

“Strategisch advies en implementatie, mét kennis van de inhoud”

Projecten en programma’s zijn vaak gecompliceerd door de betrokkenheid van verschillende disciplines en partijen, implementatie in een dynamisch veld en de betrokkenheid bij processen. Luckt biedt een duurzaam partnerschap voor de gezamenlijke ontwikkeling en realisatie van strategie. Wij ondersteunen jouw onderneming om processen, systemen en mensen veerkrachtig te maken en te houden. Door samen vanuit de inhoud te kijken naar wat er moet gebeuren, implementeren én borgen we elk project.

“Ontwikkelen en uitvoeren van en invulling geven aan strategie in complexe samenwerkingsverbanden.”

Werkwijze

Met ruime ervaring in het opzetten van strategie zijn wij bedreven in het in kaart brengen van wat er moet gebeuren. Werken in complexe samenwerkingsverbanden is daarbij ons sterke punt, waarbij we in multidisciplinaire teams projecten managen. Door onze kennis en ervaring in zorg en welzijn en duurzaam wonen zorgen we ervoor dat we projecten niet hoog over aanpakken maar vanuit kennis van de inhoud en de praktijk. We bepalen de doelen samen met organisaties en bewaken dat deze gehaald worden, zodat verbeteringen daadwerkelijk geïmplementeerd en geborgd kunnen worden.

 

Daarom Luckt Strategie!

Onze strategie experts werken niet vanaf een afstand, maar zijn betrokken bij de materie. Met kennis van de inhoud zorgen we ervoor dat we projecten optimaal kunnen plannen en begeleiden. We weten wat er nodig is en kunnen door ons uitgebreide netwerk de juiste mensen hierbij betrekken. Niet afwachten dus, maar doen!

Voorbeeld projecten

 

GGZ Oost Brabant

Coöperatie Slimmer Leven

Ziekenhuis Gelderse Vallei

GGzE