Close

Wie is Luckt

Wie is Luckt

Aanpakkers die beschikken over het typische Luckt-DNA, wij staan voor je klaar!

Wij zijn Luckt! We gaan met een open vizier een uitdaging aan vanuit de behoeftes en wensen van onze de klant. Dit doen we efficiënt, met kennis van de markt en vanuit ons typische Luckt DNA. Zo zorgen we ervoor dat projecten Lucken! Maak kennis met ons gedreven team en karakter.

Het Luckt-DNA

Als Luckters bezitten wij het typische Luckt-DNA. Dit zegt wat over ons karakter, de mensen in ons team en over hoe we samenwerken met elkaar en met klanten. Ons DNA vertaalt zich in de vier P’s: Persoonlijk, Praktisch, Positief en Professioneel.

Persoonlijk

Wij gaan met een open vizier uitdagingen aan vanuit de behoeftes en wensen van de klant. We zijn open en eerlijk en werken vanuit persoonlijke passie en overtuiging aan onze projecten. Goed persoonlijk contact draagt bij aan resultaat.

Positief

Zelfs als jij het niet meer ziet zitten, zullen wij met positiviteit elk probleem aanpakken. We hebben vertrouwen in een goede afloop en zullen hier ook alles voor doen. Ondanks dat zijn we niet onrealistisch, mocht het eens niet lukken dan trekken we meteen aan de bel!

Praktisch

We werken efficiënt en zorgen ervoor dat wat we doen ook daadwerkelijk haalbaar is. We laten je niet zitten met een ongelofelijk, maar onrealistisch idee. Ons werk is direct toe te passen en op maat gemaakt voor jullie dagelijkse praktijk.

Professioneel

We werken met kundige, proactieve mensen met ruime ervaring in de sectoren waarin wij werkzaam zijn. We kennen de markt en hebben kennis van zaken. Zo zorgen we ervoor dat elk project geborgd wordt. Halve, onafgemaakte, zaken zijn aan ons niet besteed.

Luckt is Great Place To Work Certified!

Luckt is onlangs getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Luckt gecertificeerd. 

Goed nieuws dus! Luckt is officieel een Great Place To Work. En hier zijn we trots op! We scoren hoog op de thema’s geloofwaardigheid, eerlijkheid, respect, trots en kameraadschap. Luckters geven ook aan veel vrijheid en flexibiliteit te ervaren evenals persoonlijke aandacht en saamhorigheid.

We zijn erg blij met dit mooie resultaat maar blijven ook steeds verbeteren, het kan namelijk altijd beter! De resultaten bieden ons een leidraad om aan goed werkgeverschap te kunnen blijven werken.

Naam Luckt

De naam Luckt.

De naam Luckt is in 2017 bedacht. We gingen toen op zoek naar een Nederlandse, korte, positieve en vlotte naam die ook in het Engels goed uit te spreken is. De naam moest onze professionele en energieke groep omvatten zonder dat er al te veel uitleg nodig is om de naam toe te lichten.

Luckt is een hint naar de Brabantse mentaliteit “Oh, dat lukt wel!”. Het verwijst naar een team vol aanpakkers die het wel voor elkaar krijgen. Het verscholen Engelse woord ‘luck’ is een positief, energiek woord en hint ook naar het beetje geluk en de gunfactor die wij meenemen. Omdat Luckt ook als werkwoord kan worden toegepast zijn er veel leuke variaties te maken (en altijd terugkerende woordgrappen).

Het logo maakt gebruik van de bedrijfsnaam Luckt als beeldmerk, met een duidelijke punt achter het woord Luckt. De punt maakt van Luckt iets wat staat als een huis, een statement, “het lukt gewoon!”. In het grafische element is de daadwerkelijke punt onzichtbaar. Hiermee stralen we de toegankelijkheid uit en laten we zien dat onze inzet nooit ophoudt.

Team

Meer weten over ons gedreven team van medewerkers? Bekijk hun persoonlijke stukjes!