Close

Wie is Luckt

Wie is Luckt

Aanpakkers die beschikken over het typische Luckt-DNA, wij staan voor je klaar!

Wij zijn Luckt! We gaan met een open vizier een uitdaging aan vanuit de behoeftes en wensen van onze de klant. Dit doen we efficiënt, met kennis van de markt en vanuit ons typische Luckt DNA. Zo zorgen we ervoor dat projecten Lucken! Maak kennis met ons gedreven team en karakter.

Het Luckt-DNA

Als Luckters bezitten wij het typische Luckt-DNA. Dit zegt wat over ons karakter, de mensen in ons team en over hoe we samenwerken met elkaar en met klanten. Ons DNA vertaalt zich als volgt: Persoonlijk, Praktisch, Samen en Positief.

Persoonlijk

We werken vanuit de wensen en behoeftes van de organisaties en zijn daarin sensitief voor wat er speelt. We begrijpen hoe de hazen lopen en spelen hierop in. Zowel bottom-up als top down pakken we een project aan en zijn we de schakel tussen de lagen. We geloven dat een groot deel van een succesvolle samenwerking rust op persoonlijke aandacht, korte lijnen en duurzame relaties en daarom besteden we hier veel aandacht aan. Daardoor hebben we een laagdrempelige en benaderbare houding hebben en voelen we ons snel onderdeel van een team.

Samen

Als Luckt werkt voor een organisatie dan doen we dat samen en gelijkwaardig. We geloven namelijk dat je veranderen samen doet, met de organisatie en met de doelgroep. Ons relevante netwerk kunnen we inzetten op elke opdracht. Daarnaast combineren we, waar nodig, onze diverse expertises en werken we graag in teams. Zo kunnen we adviseren bij elk facet van de opdracht.

Praktisch

We zorgen door realistische doelstellingen en hebben een hands-on mentaliteit wat zorgt voor concreet resultaat bij onze klanten. Efficiëntie en haalbaarheid staan bij ons voorop en daarmee ontzorgen we organisaties van begin tot eind; van uitdaging tot implementatie. We laten ons niet snel uit het veld slaan met onze daadkrachtige en assertieve houding.

Positief

Als projecten spaak lopen, gaat Luckt aan de slag; we gaan door waar anderen stoppen. Vaak zorgt het denken in belemmeringen voor stagnatie in een project, wij zien juist uitdagingen en denken om. Zo komen we tot het gewenste resultaat. We halen uit elke opdracht, hoe complex ook, iets positiefs en zorgen dat we ons enthousiasme en energie ook overbrengen op de mensen waar we mee en voor werken. Daardoor krijgen we mensen mee en lukt het ons om elk project tot een succes te maken.

Luckt is Great Place To Work Certified!

Luckt is onlangs getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Luckt gecertificeerd. 

Goed nieuws dus! Luckt is officieel een Great Place To Work. En hier zijn we trots op! We scoren hoog op de thema’s geloofwaardigheid, eerlijkheid, respect, trots en kameraadschap. Luckters geven ook aan veel vrijheid en flexibiliteit te ervaren evenals persoonlijke aandacht en saamhorigheid.

We zijn erg blij met dit mooie resultaat maar blijven ook steeds verbeteren, het kan namelijk altijd beter! De resultaten bieden ons een leidraad om aan goed werkgeverschap te kunnen blijven werken.

Naam Luckt

De naam Luckt.

De naam Luckt is in 2017 bedacht. We gingen toen op zoek naar een Nederlandse, korte, positieve en vlotte naam die ook in het Engels goed uit te spreken is. De naam moest onze professionele en energieke groep omvatten zonder dat er al te veel uitleg nodig is om de naam toe te lichten.

Luckt is een hint naar de Brabantse mentaliteit “Oh, dat lukt wel!”. Het verwijst naar een team vol aanpakkers die het wel voor elkaar krijgen. Het verscholen Engelse woord ‘luck’ is een positief, energiek woord en hint ook naar het beetje geluk en de gunfactor die wij meenemen. Omdat Luckt ook als werkwoord kan worden toegepast zijn er veel leuke variaties te maken (en altijd terugkerende woordgrappen).

Het logo maakt gebruik van de bedrijfsnaam Luckt als beeldmerk, met een duidelijke punt achter het woord Luckt. De punt maakt van Luckt iets wat staat als een huis, een statement, “het lukt gewoon!”. In het grafische element is de daadwerkelijke punt onzichtbaar. Hiermee stralen we de toegankelijkheid uit en laten we zien dat onze inzet nooit ophoudt.

Team

Meer weten over ons gedreven team van medewerkers? Bekijk hun persoonlijke stukjes!