Close

Wie is Luckt

Wie is Luckt

Aanpakkers die beschikken over het typische Luckt-DNA, wij staan voor je klaar!

Wij zijn Luckt! We gaan met een open vizier een uitdaging aan vanuit de behoeftes en wensen van onze de klant. Dit doen we efficiënt, met kennis van de markt en vanuit ons typische Luckt DNA. Zo zorgen we ervoor dat projecten Lucken! Maak kennis met ons gedreven team en karakter.

Het Luckt-DNA

Als Luckters bezitten wij het typische Luckt-DNA. Dit zegt wat over ons karakter, de mensen in ons team en over hoe we samenwerken met elkaar en met klanten. Ons DNA vertaalt zich in de vier P’s: Persoonlijk, Praktisch, Positief en Professioneel.

Persoonlijk

Wij gaan met een open vizier uitdagingen aan vanuit de behoeftes en wensen van de klant. We zijn open en eerlijk en werken vanuit persoonlijke passie en overtuiging aan onze projecten. Goed persoonlijk contact draagt bij aan resultaat.

Positief

Zelfs als jij het niet meer ziet zitten, zullen wij met positiviteit elk probleem aanpakken. We hebben vertrouwen in een goede afloop en zullen hier ook alles voor doen. Ondanks dat zijn we niet onrealistisch, mocht het eens niet lukken dan trekken we meteen aan de bel!

Praktisch

We werken efficiënt en zorgen ervoor dat wat we doen ook daadwerkelijk haalbaar is. We laten je niet zitten met een ongelofelijk, maar onrealistisch idee. Ons werk is direct toe te passen en op maat gemaakt voor jullie dagelijkse praktijk.

Professioneel

We werken met kundige, proactieve mensen met ruime ervaring in de sectoren waarin wij werkzaam zijn. We kennen de markt en hebben kennis van zaken. Zo zorgen we ervoor dat elk project geborgd wordt. Halve, onafgemaakte, zaken zijn aan ons niet besteed.

Team

Meer weten over ons gedreven team van medewerkers? Bekijk hun persoonlijke stukjes!